сряда, 26 февруари 2014 г.

БАШАР - СТАТИИ И КЛИПОВЕ


КЛИПОВЕ

СТАТИИ
ДА СЕ ИЗДИГНЕМ НАГОРЕ

БАШАР:ДЕПРЕСИЯ КОМПРЕСИЯ

БАШАР:НЕ СЪЩЕСТВУВАТ СЛУЧАЙНИ НЕЩА

БАШАР:ТЕСТ ЗА ПРАГ НА ДОСТОВЕРНОСТ

БАШАР:МНОГО ОТ ВАС СА НЕТЪРПЕЛИВИ

БАШАР:ИЗДИГАНЕ ОТ ПЕПЕЛТА

БАШАР:ПАРИТЕ

БАШАР:ВИЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ ЕДНА РЕЗОНИРАЩА ЕНЕРГИЯ

ДА ИЗБЕРЕШ РЕЗОНАНСА НА СВОЯТА СОБСТВЕНА РЕАЛНОСТ

БАШАР:СВОБОДА И СВОБОДНА ВОЛЯ

КАК ДА НЕ НАРАНЯВАМЕ ДРУГИТЕ

СИНХРОНИЧНОСТ

ЦИТАТИ
Всички ситуации са поначало неутрални. Вие им придавате значение, "позитивно" или "негативно". Когато им припишете "значение", вие каните тази реалност. 

За много хора на вашата планета най-трудното нещо често е да си дадат сметка колко прости са нещата. Вие трябва да разберете обаче, че макар Творението да е безкрайно сложно и богато, то съвсем не е усложнено и в крайна сметка фундаментално е много просто, защото ако не беше такова, то нямаше да може да поддържа себе си. То не би могло да бъде безкрайно, ако е построено върху нещо усложнено. То
 може да бъде безкрайно само ако е основано на прости принципи.
Всичко е енергия. Настрой се на честотата на реалността, която желаеш и единственото, което ще получиш е тази реалност. Не може да се случи по друг начин. Това не е философия. Това е физика.

Не е необходимо да променяте мнението, на когото и да било относно каквото и да било. Помнете, че ако изпитвате нужда да наложите определено убеждение някому, вие не вярвате сами в силата на своето убеждение!

Ти чуваш това, което имаш нужда да чуеш. Няма да чуеш това, от което не се нуждаеш. Защото външната информация, която за момента няма отношение към твоя живот, или не е сетивно достъпна, или просто отсъства.

Винаги има излъчване и предаване на информация. Вие като антени, приемате това, от което се нуждаете. И ако престанеш да искаш да знаеш всичко, то ще се получи едно равновесие, при което ти просто ще знаеш това, което трябва да знаеш, когато трябва да го знаеш; ще чуеш това, което трябва да чуеш, когато трябва да го чуеш и останалото просто ще изчезне.

Съществува само един единствен момент в Сътворението. Всичко което изпитвате, е
същият този момент от различни перспективи. Башар

Силата на парадокса. За всяка ситуация: Разграничете двете основни състояние на съществуване: "Илюзията на силата" и "Силата на излюзията".

Използвайте "СИЛАТА на ИЛЮЗИЯТА", не се поддавайте на "Илюзията на силата" Това е истинската сила! Кое предпочитате? Решете и действайте според това! Така ще се освободите от всяко влияние, което не предпочитате и това ще ви повозволи да получите желания ефект. Само с този единствен въпрос: "Моето отношение в тази ситуация резултат от илюзията на силата или е или от силата на илюзията? Кое препочитам?" Башар  http://vimeo.com/88462452



Източник Фейсбук:https://www.facebook.com/basharBG





Няма коментари:

Публикуване на коментар