неделя, 9 март 2014 г.

БАШАР: ДА СЕ ИЗДИГНЕМ НАГОРЕ

Участник: Казваш да се издигнем нагоре. Какво да правим, за да се случи това?
Башар: Радостна възбуда. Радост, любов, творчество.
Страстно увлечение ... тези вибрации. Всички тези чувства представляват начина, по който тялото ви превежда, дава израз на вашата естествена, същностна, висока вибрация. И винаги когато действате и изразявате тази енергия, вие ориентирате вашия компас към вашия истински, магнитен север. Това ви поддържа в правилния път.
Ето защо радостната възбуда е указателят, който трябва да следвате – не външния вид на нещата, не фóрмата, под която те се появяват в съзнанието ви. Това, каквото и да е то, колкото малко и незначително да изглежда, което предизвиква у теб възможната най-голяма радостна възбуда в даден момент и спрямо което можеш да действаш, с всичките си способности, без всякакви очаквания за крайния резултат - ако отговорът е „да” – направи го. Даже и да не е явно свързано с нещо друго, което можеш да си представиш в момента.
Радостната възбуда ти казва, че то е свързано и тя по синхронен път ще те отведе към други обстоятелства, които ще предизвикат у теб още по-силна радостна възбуда и ще ти даде възможност да видиш нови възможности, защото по принцип ти не можеш да видиш това, което не отговаря на твоята вибрация. Защото ако не желаеш да бъдеш щастлива, макар да го предпочиташ, ти няма да си в състояние да видиш възможностите, които би видял един щастлив човек! Те ще бъдат невидими за теб, защото само щастлив човек може да види възможности, които се намират на щастлива дължина на вълната.
Това е просто физика. Става дума само за резонанс, само за вибрации, само за честоти ... нагоди се към честотата на вибрация, която предпочиташ, изрази я по начин, по който тя ти се предлага във физическата реалност - като радост, творчество, любов, радостна възбуда и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар