сряда, 26 февруари 2014 г.

БАШАР:НЕ СЪЩЕСТВУВАТ СЛУЧАЙНИ НЕЩА

Участник: Една тема, която съпровожда целия ми живот, е взаимоотношението ми с баща ми. Нещата се подобриха с времето, той сега е на 73 г.

Башар: Да, и колкото повече си позволяваш да се придържаш към предпочитаната от теб вибрация, толкова повече е възможно да се прехвърлиш в реалност, в която друга версия на твоя баща ще отразява в по-голяма степен твоята енергия. Нали така? С други думи, фактът, че ти казваш, че нещата са се подобрили, е друг начин да кажеш, че си се преместил в серия от успоредни реалности, в които версията на баща ти в тези реалности е по-съвместима с промяната, която си направил в собствената си вибрация. Това е, което всъщност казваш.

Бащата, който си имал в началото, всъщност не е бащата, с когото взаимодействаш в момента. Той е буквално друга личност, както и ти. Много хора на вашата планета мислят, че когато ние говорим за идеята за непрекъснатата смяна на вашите реалности и за това, че непрекъснато ставате други личности, ние казваме това метафорично. Това не е така, това се случва в буквален смисъл. Във всеки следващ момент ти си друга личност и взаимодействаш с различни хора, буквално – една друга версия на успоредна реалност при тях взаимодейства с една друга версия на успоредна реалност при теб.

Участник: Значи фактът, че аз съм се променил, е променил и него?

Башар: Не, не, не, не! Това не е променило него, а те е поставило в реалност, в която съществува друга негова версия, която вече е по-съвместима с промяната на вибрациите, която си направил в себе си. Неговият стар вариант все още обитава онзи стар свят, онази стара Земя, на която ти вече не живееш, като тази своя личност. Предишният ти вариант може все още да съществува там, но това вече не си ти. И това, което е той сега, вече не е онзи, който е останал там. Намираш ли смисъл в това на вашия език?

Участник: ..., ...

Башар: Разбираш ли, че вече има безброй успоредни Земи, които съществуват едновременно, и на всяка от тези земи съществува малко по-различен вариант на самия теб?

Участник: Да, опитвам се да разбера това.

Башар: Добре, нека това отлежи в теб. И на тези различни Земи, в много случаи съществуват също така други версии на тези хора, с които взаимодействаш в момента.

Участник: О кей.

Башар: Но това са различни хора от хората, които са били на тази друга Земя в предишния момент. Така че той не се е променил! Ти си се променил и си преместил съзнанието си, за да погледнеш през очите на едно друго тяло, на една друга своя версия, на една друга планета, на една друга Земя, с друга версия на твоя баща на тази Земя, която е по-съвместима с твоята нова вибрационна честота. Разбираш ли това?

Участник: О кей. Значи след като аз се усъвършенствам и създавам подобрени варианти на себе си, аз взаимодействам с други версии на околните?

Башар: Да, с всички тях. И тези от тях, които не изберат да променят вибрациите си в синхрон с теб, ще изчезнат от твоя живот, те просто няма да имат свой вариант в този твой нов свят.

Участник: Значи и те се променят непрекъснато.

Башар: Всеки се променя, милиарди пъти в секунда. Единствената причина ти да възприемаш относително едни и същи хора, е, че вие всички се съгласявате да се премествате едновременно в сходни реалности.

Участник: О кей, това прилича на някакъв танц.

Башар: Това е точно един танц и една оркестрация. Не съществуват случайни неща.



Няма коментари:

Публикуване на коментар