сряда, 1 април 2015 г.

МОЛИТВА ЗА РАЗГРАЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА НА НЯМАНЕТО

Молитва за разграждане матрицата на “нямането
Тази молитва се „роди” много спонтанно в енергиите на трансформацията на май 2014 и в изключително важния момент на разграждане на ригидните, стари матрици, които новите вибрации помагат да освободим и отворим полето си за любовта, изобилието и творчеството. Всеки, който иска да работи с нея ще я „намери” в подходящия момент и ще усети колко време да работи с нея и как да го стори. Благодаря!
Молитва за разграждане матрицата на „нямането”
Отче наш, Божия майко, Христово съзнание, ангели и архангели, възнесени учители, духовни и лични водачи на българската нация и етнос,
Молим Ви за съдействие и подкрепа в този момент сега в разграждането на матрицата на „недоимъка и нямането” и трансформиране на освободената енергия в любов, светлина и изобилие за цялата българска нация и етнос у дома и по света. Напътствайте ни да променим мисловните и емоционалните ни нагласи, да внесем енергията на прошката, благодарността и приемането. И нека всичко става за всеобщото благо, според индивидуалния и колективен План и по Божията воля. Нека трансформацията протича така, че всеки участник да се чувства добре, вдъхновено, бодро и да плува в енергията на любовта, а излишната енергия да се заземи в корена на българското родословно дърво.
Господи, моля те стабилизирай полето на новите записи на любов, баланс, хармония, центрираност, здраве и изобилие и ги направи трайни сега.
Благодарим Ви! Амин!
Източник:Тук!

РЕКЛАМИ И ПАРТНЬОРСКИ ПРОГРАМИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар