сряда, 1 април 2015 г.

ВРЕМЕТО ИЛЮЗИЯ - А КОЕ НЕ Е?

Това се знае отдавна. А кое не е илюзия? Всичко относително и променящо се е илюзия, светът в който живеем също е илюзия и не случайно е наречен мая/илюзия/, в християнството се казва, че виждаме нещата като в огледало, тоест както виждаме отраженията на истинските неща в огледалото или перафразирано, виждаме отражения и живеем в свят илюзия. Поне аз това разбирам. Не случайно свързват този свят с Холографска Вселена и не случайно фракталите играят значителна роля в тази Холографска Вселена и не случайно всичко от най-малкото до най-голямото съдържа цялото в себе си и затова човекът е Микрокосмос на Макрокосмоса и затова е валиден закона на Тот Хермес "каквото горе, това и долу", затова "каквото вържем на Земята е вързано и Небесата" ... да не продължавам повече, че ще стане дълго.




"Минало, настояще, бъдеще! Всичко се случва по едно и също „време“! Звучи налудничаво, нали!? Оказва се, че това е точно така според теорията на професора по физика и математика в престижния Колумбийски университет Браян Грийн, който смята, че времето е буквално една голяма ИЗМАМА и то не съществува според научното издание Ewo. "

Тук само искам да отбележа, че моите читатели отдавна са запознати с тези "новости". Башар го споделя абсолютно същото в клипчетата и статиите и в книгите, цитатите на Нийл Доналд Уолш се споменава същото. Езотериците го знаят доста отдавна, учените физици сега само го потвърждават и то ... само като теория.
Смятам, че съм споделила какво представлява времето в този блог, а ... може и да не съм. Да, очаква се машина на времето с това съм съгласна.


"Ако питате даже и най-великия физик в света „Какво представлява точно ВРЕМЕТО!?“, отговора ще ви шокира – никой си няма дори и представа!

Също така това, което ни е си представяме като време, което минава от бъдеще през настояще към минало е просто една измама, която си налагаме, за да може мозъкът да рационализира съществуванието ни!

Оказва се, че това, което винаги сме приемали като факт просто не съществува! Всичко се случва сега!

Според проф. Грийн човечеството ще разполага с машина за пътуване във времето до 50 години, която ще е базирана на концепцията, че всичко е едно цяло в сегашния момент, и информацията може да бъде достъпна за всяка точка на това, което ние си представяме като минало или бъдеще! Човекът ще може да прекрачва в ерата на динозаврите или да види как ще изглеждат неговите правнуци!

Когато човечеството достигне този етап на еволюция , тайните на Големия взрив ще бъдат разкрити и представата на на хората, за това, което днес наричаме „Време“ коренно ще се промени!"
Източник:Тук!

С това, че миналото, настоящето и бъдещето са една измама - не бих искала да се разглеждат нещата по този начин. Ще разберете защо, когато публикувам по-подробни статии за време, пространство и материя. Те са свързани и едно цяло, както миналото, настоящето и бъдещето представлява времето. Това че е илюзия, не значи, че не съществува, защото всичко в илюзията е огледален образ на истинското.  Не значи също, че трябва да пренебрегваме времето, което съдържа в себе си миналото, настоящето и бъдещето. В светът в който живеем е нужно да ги изучаваме, а не да си заравяме главата в пясъка и да ги отричаме. Много неща имам да споделям по тази тема, океан, роман ... дано успея да го направя.

РЕКЛАМИ И ПАРТНЬОРСКИ ПРОГРАМИ, ТРАФИК КЪМ САЙТ




Няма коментари:

Публикуване на коментар