сряда, 5 март 2014 г.

БАШАР:ДА ИЗБЕРЕШ РЕЗОНАНСА НА СВОЯТА РЕАЛНОСТ

Приеми ме буквално. Ти си твоята собствена вселена. Ти си твоята собствена реалност. Ти вибрираш съобразно идеите. Идеите, които вибрират в твоята реалност, стават реалността, която изживяваш. Например, ако ти си единственият, който не съдържа идеята за война, ти ще си единственият, който вижда свят без войни. Онези, които ще контактуват с теб, няма да говорят за войни, защото войните няма да съществуват за тях по същия начин.

Разбери това – всеки един от вас и всички вие съществувате на всички възможни различни нива, на които може да се съществува, във всички възможни вариации на светове, в които може да се съществува, по едно и също време. Когато ти промениш нивото си на вибрация и, да кажем, се настроиш към специфична честотна лента, тогава твоите преживявания ще идват само от тази честотна лента. Те не могат да дойдат от честотна лента, на която ти не функционираш.

И понеже всички съществуват на всички възможни нива, ти ще си взаимодействаш с онази част на всеки един, която съществува на това ниво. Но това не значи, че оригиналите, образно казано, са се променили. Ти си се променил. Ти си преминал в ниво, в което възприемаш само онази част от всеки друг, която съществува само на това ниво. И на това ниво не съществува идеята за война. И това е, което ти възприемаш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар