неделя, 12 април 2015 г.

ИЗЧИСТВАНЕ НА ЧЕРВАТА ОТ ТОКСИНИВсичко минава през стомаха и ако червата и стомахът ни са здрави, храната се преработва правилно и организмът получава нужната енергия. Ето защо грижата за стомах и черва е от първостепенно значение.

Токсините могат да предизвикат сериозни нарушения в метаболизма, диабет, наднормено тегло, заболявания на бъбреците, слуха и зрението, както и лошо състояние на кожат , косата и ноктите.
За лечение на множество заболявания първа стъпка, която трябва да изпълните е точно почистването на червата. Тъй като в хода на живота през тях преминават около 100 тона храни и 40 000 литра течности, в тях се натрупват най-малко 15 килограма токсини. Токсините могат да предизвикат сериозни нарушения в метаболизма, диабет, наднормено тегло, заболявания на бъбреците, слуха и зрението, както и лошо състояние на кожат , косата и ноктите. Въпреки това, има решение.

Консумирайте по 1 - 3 супени лъжици смлени семена от лен и в рамките на 3 седмици напълно ще изчистите червата от всички токсини, които имате.

Този метод позволява бързо регулиране на теглото, както и изгарянето на мазнини. Смлените ленени семена са в състояние да абсорбират всички токсини и с това да намалят нивото на холестерола в кръвта . За какво е полезно лененото семе ?

Срещу възпалителни процеси на системата за дишане, срещу гастрит , язва на стомаха , заболявания на пикочните пътища и цистит .

Как да ги консумирате?

3 седмици, вместо закуска консумирайте тази смес:

1 седмица: 1 супена лъжица смляно ленено семе с 100ml кисело мляко 2 седмица:

2 супени лъжици смляно ленено семе с 100ml кисело мляко

3 седмица: 3 супени лъжици смляно ленено семе с 150ml кисело мляко

Плюс това, не забравяйте да пиете много вода. Почистването на червата е достатъчно да направите веднъж годишно, не повече.

Източник: dunavmost.bg
Други статии на тема здраве и хранене  ТУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар