вторник, 17 юни 2014 г.

МОИТЕ ПРЕДСТАВИ ЗА ЖИВОТА И СВЕТА СЕ ОБРЪЩАТ

Имам някакъв супер мощен компютър в себе си или Свръх Аз, не знам как се нарича или нещо свръхестествено. Преди време го усетих и днес пак, то е вид знание, което получавам. Първият път даже малко се стреснах и го спрях този Свръх Аз, но днес в съня си получих знание и ще го споделя, макар и да не трябва, защото ще обърне илюзиорните представите за математика и физика на света ако се доразвие това знание. Дори не знам как да го обясня. Ще опитам по най-простия начин. Знаете, че в математиката малкото множество е част от голямото и голямото съдържа малкото. Същият принцип се използва и във физиката, но ...това е принцип за първолаци и за детската градина. Истинските принципи са казани от Левски с думите:Ние сме във времето и времето е в нас. Същият принцип е описан в Словото така:Ние сме във Бог и Бог е в нас.
Това значи тези принципи са вечни и важат. Ако ги приложим в математиката и във физиката, всичко се обръща наопаки, защото излиза, че малкото може да бъде в голямото и обратно голямото във малкото. Но важат тези принципи и в нашият свят и примери има, колкото и невероятно да изглежда за човешкия мозък. Какво да се прави, науката непрестанно променя възгледите си и достиженията си. Доскоро не се знаеше, че ДНК то се променя от нашите мисли, но учените го установяват. Всъщност те само установяват или не установяват вече съществуващи принципи във Вселената.Принципът на думите е описан повече от две хиляди години назад в Притчи Соломонови - "смърт и живот има във силата на езика".  Доскоро не знаеха дали душата е вечна, но според доказания принцип, че нищо не се губи, а само се видоизменя и преминава от едно състояние в друго, следва, че и душата преминава от едно състояние в друго, не се губи. Остава учените след някоя и друга година да докажат и тази истина .... Това е света и живота ...
И още някакво знание получих в съня си, но докато пишех горното, всичко друго се изпари, забравих го. Дано си го припомня някой ден и него, все може да послужи на някой.



Няма коментари:

Публикуване на коментар