вторник, 10 февруари 2015 г.

20 ДЕЙСТВАЩИ МОЛИТВИ

Моля Господарите на Кармата за освобождаване от гнева, критиката, негодуванието, осъждането, яростта, ревността завистта, омразата, страха, позицията на жертва. МОЛЯ да бъде подпомогнато развитието на моята душа и освобождаването й от онези наслоения на личната карма, като чрез премахването им да се помогне на моето придвижване.
ам всичко, което ми пречи да изразя най-пълно БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, САМОЧУВСТВИЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ, БЛАГОСЪСТОЯНИЕ, СЪСТРАДАНИЕ, РАЗБИРАНЕ, ЩЕДРОСТ към мен самата/самия и към другите, ПРИЕМАНЕ на истинската ми същност. Моля БОГ за помощ при освобождаването на моето същество от всички излишни качества и проявления.
Моля Господарите на Кармата да изпълнят моята аура с толкова много светлина, че тя да стане щит срещу всичко негативно, така че то да остане извън мен.

Аз винаги съм се обръщала с мои думи към своя Ангел - хранител или пазител. Но това са две молитви от православието които намерих за вас:

и Бог за мен!  Свети Ангеле Хранител мой, моли Бог за мен! Свети Ангеле Хранител мой, моли Бог за мен! Ангел Божий, Хранителю мой Свети, даден ми в Небесата от самия Бог, за да ме пази! Усърдно те моля, научи ме и ме просвети, опази ме от всяко зло, наставлявай ме за добри дела и ме напътствай по пътя на спасението. Амин!


2.Ангеле мой, вземи ме под своята свята опека, незнаещите научи, страдащите утеши, спаси ни от опасностите, в делата ми ми помогни. Нека да пребъде добрата ти воля над мен и с мен сега и преди и во веки веков. Амин.

Молитва за излекуване от стрес
Скъпи Господи, Архангел Рафаил и Архангел Михаил,
Изглежда, че този стрес много дълбоко ме е наранил, и аз се нуждая от Твоята помощ. Моля освободи ме от натискът, който сам наложих на себе си. Архангел Рафаел, аз те моля да ме покриеш с твоята излекуваща енергия, така че тялото ми ще отхвърли последиците от стреса. Архангел Михаил, аз те моля да изчистиш негативните въздействия и мислите за страх, включително и връзките които ме изтощават. Аз съм готов да оставя всички навици на себе наказание, настойчивост или друга система на вярване, които създават стресови състояния. Аз знам, че имам достатъчно време и енергия, наистина, и аз те моля да ми помогнеш да изживея това удовлетворение точно сега. Много благодаря и Амин.



Най-скъпи Господи,
И сега аз стоя готов за Божествено ръководство, което съвършено ме води към ситуации, хора и възможности, които са част от Твоя план за моят финансов мир. Сега, аз виждам и усещам себе си и всичко друго, като финансово сигурни, и сърцето ми прелива от благодарност и радост от универсалното изобилие което Ти създаваш. Много благодаря. Амин.

Възлюбени Създателю.
Ти ме ръководеше да намеря една нова работа, и аз моля Твоята помощ да забележа вратите, които ти отваряш за мен сега. Аз моля за много ясни и очевидни знаци, за да ме водят към една нова работа, в която моите способности и интереси са използвани съзнателно. Моля, помогни ми, да разбера, че аз заслужавам една чудесна нова работа, и успокой всяко безпокойство по време на процеса на интервюто. Аз моля за много повече ангели да подпомогнат моето доверие и смелост, и да ме поддържат съсредоточен в сигурността на знанието, което ти сега осигуряваш за мен. Амин.


Към всеки, които бди над мен.
Изглежда, че аз съм забравил моята Божествена цел в живота и аз моля твоята помощ, така че, да мога да си спомня причината поради която дойдох тук, в това време. Аз съм готов да изчистя всички страхове, които ме спират да си припомня за целта на моя живот, включително и страха от успех и от пропадане. Аз знам че съм способен да изпълня моята мисия, и аз моля за твоето продължаващо ръководство, като ми помогнеш да зная коя пътека прави сърцето ми да пее. Моля помогни ми, да знам, разликата между радост и страх, така че аз да мога да потопя себе си във значителни действия които служат на други и ми носят радост. Благодаря много.
Молитва за излекуване на конфликти в работата.

и ситуации на работното място. Аз моля Теб и ангелите да ме ръководите към отговорности в работата, и задачи които съответстват на моите интереси и умения. И сега аз ясно представям себе си, чувствайки се щастлив, когато се събудя сутринта да отида на работа. Аз моля Твоята помощ в проявяване на това видение. Амин.
Молитва към Архистратига на небесните сили – Свети Архангел Михаил Господи Боже, велики Безначален Царю, изпрати, Господи, твоя Архангел Михаил на помощ на Твоя раб (името) да ме отърве от моите видими и невидими врагове. О, Господен великий Архангеле Михаиле, излей мирото на благостта върху Твоя раб (името). О, Господен велики Архангеле Михаиле, съкрушителю на демоните, забрани и възпри всички мои врагове, борещи се с мен, направи ги като овце обезсили ги и ги съкруши като прах пред лицето на вятъра. О, Господен велики Архангеле Михаиле шестокрили първи княже и воеводо на небесните сили, херувими и серафими, и на всички светии! О, чудни Архангеле Михаиле, пазителю на неизречените Тайни Божии, бъди мой велик помощник във всичко: в обиди, в беди, в скърби и печал; в пустините и на кръстопътища, на реки и на морета тихо пристанище! Избави ме, велики Архангеле Михаиле, от всякакви дяволски прелести, винаги ме чувай мене, Твоя грешен раб (името) молещ се на Тебе и призоваващ Твоето свято име, изпрати ми скоро твоята помощ и чуй молбата ми. О, великий Архангеле Михаиле! Победи всяка противодействаща на мен сила със силата на Честния и Животворящ Кръст Господен, по молитвите на Пресветата Владичица Богородица и на светите апостоли, и на светителя великия свети Николай Чудотворец, на свети пророк Илия, на свети Андрей Юродиви, на светите великомъченици Никита и Евстафия, на светите светители, преподобни мъченици и на всички светии и на всички Небесни сили. Амин. О, велики Архангеле Михаиле, помогни на мене грешния Твой раб (името), избави ме от земетресение, потоп, огън, меч и ненавременна смърт и от всяко зло, и от всеки враг: от непредвидима буря, от лъжливия, и от лукавия ме избави, Велики Михаиле, Архангеле Господен, сега, винаги и во веки веков. Амин. Свети Архистратиже Божий Михаиле и всички Небесни сили, молете Бога за нас! Забележка: Явил се Божият Архистратиг Михаил на един от Богоугодните иноци в град Москва, в Кремъл, в Чутовния Манастир, където тази молитва е написана и казал: ”Ако някой човек чете всеки ден тази молитва, в този ден няма да се докосне до него дяволът, нито зъл човек, ленност няма да съблазнява сърцето му, а ако човек се престави, то душата му не ще иде в ада. Амин”.

Молитва за здраве и излекуване
Скъпи Господи,


Аз зная, че Ти си ме създал в един съвършен образ и Твое подобие. Аз моля, Теб, Светия Дух и Архангел Рафаел, да ми помагате да знам и да изпитам това здраве, в моето физическо тяло. Аз съм готов да изоставя всички мисли и поведение, които създават илюзия за заболяване и мъка. Аз знам, че Ти си Всеприсъстващ, следователно присъстваш във всяка клетка на моето тяло. Моля те, помогни ми да почувствам Твоята любов в моето тяло, така че, да мога да зная, че ти ме поемаш в твоите обятия, точно сега. Амин!

Молитви за уреждане на семейни взаимоотношения


Молитви за уреждане на семейни взаимоотношения
Тук има няколко примера на могъщи молитви, които вие можете да кажете (или гласно, или умствено или писмено) за да молите Бог и ангелите да се намесят във вашият семеен живот. Моля добавете или редактирайте съобщенията в молитвите, за да отговоря на вашите специфични условия.
Молитва за зачеване на бебе
Скъпи Боже,
Ние имаме толкова много любов да дадем, моя съпруг и аз искаме да споделим нашата любов с едно бебе. Ние молим Теб и ангелите да ни помогнете да забременея. Моля, изпратете един от вашите най-светли и най-щастливи души в нашия живот. И нека това същество стане нашето бебе - дете. Благодаря ти!

Молитва за оправяне на родителско - детски отношения
Най-скъпи Господи,
Моля, помогни на моите деца и на мен да имаме хармонични отношения. Аз моля Твоята помощ за излекуване, на всички страхове, които се намесват между мен и децата ми, за да изразим любов един към други. Моля, помогнете на децата ми да се съсредоточат и чувстват щастливи. Моля, помогнете на моите деца да ме приемат както и моето положение. Аз моля, Теб и ангелите да помогнете на децата ми и на мен да оставим нашата непримиримост и негодувание. Моля, помогнете ни да имаме близки и любящи отношения. Амин!

Молитва за проблеми на поведението през детството
Скъпи Господи,
Помогни ми да разбера моите деца. Аз моля, Ти да обградиш децата ми с любов, мъдрост и разум. Моля помогни на моите деца да разберат и поемат отговорност за своето поведение. Аз моля Ти да ръководиш децата ми да направят разумен избор, основан на любов, не на страх. Аз моля, Теб и Архангел Михаил да изчистите децата ми от всяка привързаност или блокиране, което би могло да се намеси в тяхното щастие. Благодаря Ти.

Молитва за уреждане на семейни отношения
Скъпи Господи,
Аз зная, че моето семейство и аз имаме ангели пазители. Аз моля, тези ангели пазители, да ни помогнат да излекуваме нашите проблеми и неразбирателство. Моля, помогни ни да изоставим всеки гняв, или непрощаване. Аз моля всички резултати от моите грешки да бъдат изчистени и опростени от всички участващи. Моля помогни ми да се откажа от всяко осъждане което аз мога да имам към себе си и други. Аз моля, нашите ангели хранители ясно да ни показват твоите насоки, като знаем, че Твоята воля , за нас е мир. Благодаря ти! 

Молитва за един член на семейството
Най-скъпи Господи,
Моля те помогни на член на моето семейство, да почувства мир и щастие, в това време. Аз те моля да изпратиш на члена на моето семейство, много повече ангели, да го успокоят. Моля те, обгради цялото мое семейство с една изключителна грижа на твоята Божествена любов. Помогни ни да се успокоим и да имаме вяра и доверие. Моля, дай ни знак за твоята любов, така че, ние да можем да се избавим от нашите страхове. Благодаря за цялата твоя излекуваща любов.

Молитва за едно приятелство, което е свършило
Възлюбени Създателю,
Аз знам, дълбоко в мен, че моето приятелство с .................................... е свършило. Аз моля твоята помощ, за да приема това преминаване с благодарност и мир. Аз моля Теб и ангелите, да ми помогнете, да бъда честна по един обичащ начин, към самата мен, и към моя приятел. Моля, помогни ми да бъда искрена със себе си, така че, моите действия да произлизат от любов, вместо от страх, вина или задължение. Моля, успокой моя приятел, така че, и двамата да можем да приемем тази промяна по един положителен начин.

Молитва за привличане на нови приятели
Най-скъпи Господи,
Сега аз виждам себе си, заобиколена от обичащи приятели с които аз споделям много общи неща. Аз мога да почувствам присъствието на нови приятелства с души с еднакво мислене и моля, за твоята помощ за да се прояви това видение. Моля, помогни ми да срещна нови хора, които са положителни, с духовни склонности, положително съзнание и приятни. Моля те, помогни ми да зная, че аз заслужавам любовта и вниманието на тези нови приятели. Много благодаря!







Източник на молитвите: Google и страничката на Станъ Ген ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар