сряда, 28 януари 2015 г.

ИЗЧИСТВАНЕ НА ЧЕРЕН ДРОБ ОТ ТОКСИНИ



Причините за възникване на заболявания на черния дроб са много.

Те включват нездравословен начин на живот, честа консумация на пикантни, мазни, пържени храни, както и лук, чесън, черен пипер, злоупотреба с алкохол и др. болести.

омазнен черен дроб рецепти
Изпробвайте 2 рецепти, които помагат при проблеми с черен дроб.
Симптомите на проблеми с черния дроб са: гадене, киселини, болка, много неприятен, остър мирис на пот, жълтеникава кожа, урината е тъмно жълта, има и диария, променя се цвета на изпражненията до тъмно кафяво или бледожълто, понякога и в зелено.

Чернодробните заболявания също могат да предизвикат акне в зряла възраст, често усеща глад или тежест в стомаха.

Ето 2 ефективни рецепти, които изчистват черния дроб:

ПЪРВА РЕЦЕПТА при проблеми с черния дроб

Вземете половин литър зехтин, половин килограм мед, 50-100 мл. ябълков оцет или сок от два лимона. Смесете всичко, бъркайте, докато стане гладко. Сложете в стъклен буркан и съхранявайте в хладилник в плътно затворено. Преди употреба се бърка и се взема по една супена лъжица 3 пъти дневно тридесет минути преди хранене. Този народен лек помага не само в черния дроб, но също така и за язви. При настъпване на четвъртия или петия ден от лечението, болката ще отмине. Същото се повтаря след три до четири седмици. В същото време, да се хранят пет или шест орехови ядки. Всяка година в края на есента или началото на пролетта и зимата на лечението на проблемния черен дроб трябва да се повтори.

ВТОРА РЕЦЕПТА при проблеми с черния дроб

Половин литър мед се взема и се добавят две супени лъжици канела на прах, разбърква се и се взема преди хранене или два часа след хранене по две супени лъжици 3 пъти на ден. Няколко дни по-късно на черния дроб престава да боли.

Необходимо е при проблеми с черния дроб да се приготвя сок от пресни моркови, цикория, магданоз, целина и цвекло. Пропорцията е: на всеки 450 грама сок, 200 грама сок са от моркови и целина, 200 грама сок от цвекло и останалите 50 грама – цикория и магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар