петък, 7 март 2014 г.

ЖИВЕЙТЕ СЪГЛАСНО МЕЧТИТЕ СИ

Съобщение на Архангел Гавраил чрез Шели Янг - 3.3.2014 г

    Ние призоваваме хората да мечтаят и да живеят съгласно мечтите си. Вашите най-заветни мечти са най-интимните, свещени и най-съответстващи на висшето ви изразяване. И за това си има своите причини. Гледайте на мечтите си, като на изначални програми за вътрешно ръководство. Дошли сте в това тяло с такива интереси и желания, които могат да ви помогнат да се изразите по най-висш и най-добър начин.
    Понеже другите, (които, в действителност, не знаят, защо сте дошли на тази планета), ви казват, че мечтите ви са лекомислени и безотговорни, мнозина от вас дори се отказват да помислят за мечтите си, смятайки ги за безсмислена загуба на време. Вероятно, бихте искали да изпитате нещо, но то никога не се случва, защото винаги са ви нужни повече пари или повече време.
    Скъпи мои, ако искате да чуете нещо днес, чуйте следното. Вселената е изключително виртуозна в «устройването» на всичко за вас по най-прекия от всички възможни способи. Представете си, че премествате съдовете, солта, пипера и другите прибори на масата за обяд. Това е много просто от ваша гледна точка. Нали така? Точно по същият начин, Вселената може лесно да реорганизира по най-добрия и достижим за вас начин. Не освобождавайте мечтата си, нейната същност. Приемете своите най-дълбоки, искрени сърдечни желания и позволете на Вселената да направи това, което толкова блестящо умее - да ви преведе в съответствие с това, което желаете да изпитате. Това е танца на сътворяването, който носи на вас и на нас огромна радост.

Архангел Гавраил
http://trinityesoterics.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар