сряда, 28 януари 2015 г.

СОДА БИКАРБОНАТ И КЛЕНОВ СИРОП ТОПЯТ РАКОВИ ОБРАЗОВАНИЯ


Така лекува италианският д-р Тулио Симончини, но учени в САЩ са знаели, че има действаща терапия още от 1969 г.
Във в. “Доктор” сме публикували материал за теорията и начина на лечение на злокачествени заболявания на италианския лекар и учен Тулио Симончини. Според него туморите се причиняват от гъбички и лечението е много просто – прием на разтвор от натриев бикарбонат (сода за хляб) и кленов сироп. Десетилетия наред д-р Симончини се опитва да убеди италиански и чужди лекари, че терапията има ефект, но те отказват да го признаят – дори го обявяват за луд и го пращат в затвора, тъй като вреди на пациентите. За сметка на това десетки болни разказват, че са се отървали от рака с помощта на д-р Симончини. Вече и немалко българи също се свързват с италианския експерт и ходят в неговата клиника, за да търсят спасение от болестта. Читателите на в. “Доктор” не спират да отправят въпроси към редакцията как да се свържат с италианския специалист и при кои видове рак помага неговата терапия. Затова публикуваме имейла на д-р Симончини - t.simoncini@alice.it, както и още информация за лечението, което прилага.


Д-р Симончини е убеден, че причината за рака е гъбичка, затова базира лечението си на най-силните противогъбични вещества, натриев бикарбонат (сода за хляб) и кленов сироп, които са безвредни, за разлика от традиционните терапии, назначавани при раковоболни. ”Вече 100 години фундаменталната теория за рака се основава на хипотезата, че той възниква заради нарушаване работата на гените. Тази гледна точка предполага, че ракът е вътреклетъчен. Моята гледна точка обаче е, че ракът е гъбична инфекция, а оттам се появяват и допълнителни клетъчни явления.

Гъбичките са винаги свързани с рака: те се срещат както ин виво, така и в следклиничен период. Въпреки това учените смятат, че те се развиват след началото на заболяването. Моето мнение е, че те произвеждат рак, тапи на имунната система и след това се намесват в целия организъм. Всеки рак се причинява от гъбички от вида Candida. С течение на времето тъканта се изчерпва и произвежда само недиференцирани клетки”, обяснява теорията си д-р Симончини.

В последните десетилетия ракът е най-разпространената причина за смърт в света, а вече и у нас.

Учени непрекъснато уверяват, че се работи за изясняване причините за възникване на болестта и как да се лекува успешно, но въпреки това болните продължават да се подлагат на химиотерапия и лъчетерапия, които са доказано неефективни за излекуването. Защо това е така от десетилетия?

В интернет сайтове е достъпна информация за д-р Ричард Дей, оглавяващ организацията за планирано родителство, занимаваща се с евгениката и контролирана от династията Рокфелер.

Американският доктор е изнесъл още през 1969 г. в Питсбърг лекция пред колеги, в която разказва за приближаващата се трансформация на глобалното общество. Той помолил докторите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки, докато чете дългия списък от мерки за планираното по промяната на глобалното общество. Все пак не всички изпълнили заповедта за конфиденциалност и записали това, което ни е било подготвено в рамките на този проект. След 40 години можем да видим колко точни са се оказали предсказанията на д-р Ричард Дей, защото на същата тази конференция през 1969 г. той заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак.

Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер

и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. Дей допълва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпът на прираст на населението!!!

Очевидно е, че фармацевтичният бизнес не си поставя целта да лекува рака вече десетилетия. Вместо това Биг-фарма печели гарантирано милиарди долари и евра от “лечението” с химиотерапия на милионите онкоболни по света.

Въпреки това през годините е имало немалко лекари, които са откривали действащ начин за лечение на рака, но те веднага са попадали под ударите на закона и са били репресирани, обявявани за луди, забранявало им се е да лекуват болни. Един от тези лекари е италианецът Тулио Симончини. Той дори бил хвърлен в затвора, защото успешно е лекувал хора в последен стадий на рака. Сам специалист в онкологията и метаболитните нарушения, е тръгнал против интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, против традиционните методи за лечение на глобалната епидемия на рака. Симончини разбрал, че ракът е лекуван неправилно. „Видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко в мен се свиваше при вида на бедните дечица, загиващи от химиотерапията и радиацията”.

Желанието да помогне на пациентите го довежда до търсенето на нови пътища за лечението на тази болест. Открил, че всички видове рак се проявяват еднакво независимо от това, в какъв орган или каква тъкан се е образувал туморът. Според него метастазите са предизвикани от това, че гъбичката кандида се разхожда в организма. Тези гъбички могат да бъдат унищожени само от нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването. Вече е доказано, че имунитетът се подкопава с хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите и хербицидите, ваксините, електромагнитните и микровълнови технологии, фармацевтичните препарати, стреса от съвременния живот и т.н. Отровните съединения на химиотерапията убиват клетките на имунната система, но кандида си остава.

Разрушената имунна система не може да контролира

клетките на кандида. Гъбичката се преселва в другите органи и тъкани и ракът се разпространява в организма. Уж оздравели след хирургическата намеса и химиотерапия, те по-скоро са като бомба с часовников механизъм. Имунитетът е нарушен. Появата на рецидиви е въпрос на време.

Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен препарат, но му станало ясно, че противогъбичните не работят. Кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него. Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Неизвестно защо, гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат. Пациентите на Симончини пият разтвор на содата или натриевият бикарбонат се вкарва непосредствено в тумора с помощта на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за изследване на вътрешни органи).

В някои случаи процедурите продължават с месеци, в други – само за няколко дни.

В Учението за Живата Етика, записано от Елена Рьорих, нееднократно се говори за нуждата от прием на сода, за благотворното й влияние върху човешкия организъм. В писмо от 18 юли 1935 тя пише: „После ви съветвам ежедневно да приемате по два пъти на ден сода бикарбонат. При болки под лъжичката (напрежение в слънчевия сплит) приемът на сода е незаменим. Изобщо, содата е най-благодетелното средство, тя предпазва от всевъзможни заболявания, започвайки от рака, но трябва да се научите да я приемате ежедневно без пропуски… Също при болки и парене в гърлото горещото мляко е незаменимо, но не прекипяло, а също със сода. Обичайната пропорция е кафена лъжичка на чаша. Съветвайте всички за содата. Също следете жлъчката да не се обременява и червата да са чисти”.

Содата трябва да се приема на гладно – 20-30 минути преди ядене (не веднага след храна, ефектът може да е обратен). Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата до Ѕ чаена лъжичка. Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода (горещо мляко) или да се приема в сух вид, изпита задължително с гореща вода или мляко (една чаша). Приема се от 2 до 3 пъти на ден.

Б.а. подробна информация за д-р Симончини и други методи за лечение има на интернет страницата на Блог за сериозни хора.


Лек против рак

Смесете 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45°С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.

Лечението със сода и кленов сироп работи по следния начин: раковите клетки се “нахвърлят” на захарта, така че те се “поощряват” в случая като се приема сироп. Тази захар в него обаче няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие, преди те да имат шанса да се размножат. Кленовият сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива.
Източник: blitz.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар