неделя, 9 октомври 2011 г.

ПОСЛАНИЯ В МОИТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ


Днес бях доста изненадана, когато видях, че мои изображения, получени просто ей така, случайно са всъщност послания за бъдещето.
В статията ми за символите съм публикувала букви и посленият символ с три ъгли/може да го видите на изображението по-долу/ - намерих писано за него в Свежо - било послание.



Една от рисунките ми /от 2010 г., от първите ми рисунки/ се оказа също послание/пиктограма/. Почти същото беше изобразено в житните кръгове. Видях го в сайта на арх. М. Везнева какво означава.  Добре, че не съм я изхвърлила. На пръв поглед изглеждаше - нищо особено, а се оказа послание.
В такъв случай може да има и други послания в изображенията ми.
За мен посланията в житните кръгове са от Висш Разум, защото това не може да бъде човешко дело. Житата не били скъсани, за да се получат два цвята, а били сплетени, за секунди всичко се изписвало в житата на огромни площи..
Но на мен все още не ми се дава тълкуванието, разбирането за тези послания - само ги рисувам.
Ето изображението в сайта на арх. Везнева/почти накрая на страницата, се намира където пише, че става въпрос за сблъсък на Земята с астероид.


Ето и моята простичка рисунчица от 2010 г., една от първите ми. Бях я забравила, а тя означавала важно послание?! Какво нещо само! Ще трябва да прегледам и останалите си изображения, да не би да се изгуби нещо ценно.


Днес видях още две подобия, не точно същите и реших да ги споделя. Първата рисунка в черно е от сайта на Марияна Везднева, а втората и третата са мои.Ето какво пише за първата рисунка в сайта на:"Глобално затопляне неминуемо ще доведе до засушаване и война за водни ресурси и хранилени продукти. Как ще се справим с този проблем?"

Връзката към тази първата рисунка, която излиза е:

Ето и връзката към черно-бялата рисунка и значението. Това е, което прочетох:Това ще кажат учените. Посланието в пиктограмите е това, че когато дойде време и човечеството  се обърне за помощ към Създателите на пиктограмите, те ще ни дадат насоки за действие. А ние сякаш точно това не искаме. Всяка цивилизация иска сама да решава. А Създателите на пиктограмите казват:"Ние искаме да ви помогнем"...
Сама да решава... стига да може, като не може какво, ще умираме ли? Или ще се хванем за подадената ръка?


Интересно и моята рисунка е от 2010 година и много си прилича с тази пиктограма. Аз по онова време започнах да ги рисувам. Ето и една от последните ми, не знам какво значи, но поне в рисуването съм се усъвършенствувала, сами може да видите. Една моя позната се опита да си направи само основата от Цветето на Живота, но не успя и се отказа./ И все пак не е толкова трудно, нито толкова лесно да се правят, колкото изглежда/. Вижте сами, за пръв път я публикувам в нета и не съм я виждала другаде досега. Някои мои познати които са видяли само основата са очаровани от нея и ме питат, ама това ти ли го направи. А това още няма никаква рисунка вътре в себе си и едновременно с това съдържа всичко. Навярно затова впечатлява. Защото от тази оснава съм направила над стотина идеи, рисунки.




Ето вижте и една от последните ми рисунки от март 2013 г. Не знам какво е посланието в нея, но съм сигурна че е нещо хармонично, защото онази основа с катаклизмите, която е още по-сложна спрях да я рисувам. На тази, която съм публикувала не се получават катаклизми и сблъсъци с метеорити или тем подобни. 



Разбирате ли посланието от последното ми изображение?


Тази пиктограма е още от 2011, не знам какво значи, но имах на сърце да я публикувам. Може някой да разбере смисъла.




Надявам се да разберете повече след като изгледате това клипче, подробни обяснение за създаване на пиктограмата на един житен кръг. Точно по подобен начин и аз създавам своите пиктограми, с основа Цветето на Живота.